Epoksi Zemin Kaplamada İlk ve Tek!

ŞUB
13
2016
Epoksi Zemin Kaplamada İlk ve Tek!
 

Fırıncıoğlu Epoksi Kaplama, Türkiye’nin ilk ve tek zemin hazırlama makinesi Blastrac 2-20 DT'yi gururla sunar! Teknoloji harikası bu çelik bilyeli kumlama cihazı sayesinde saatte 600 metrekarelik alanlarınızı, zemin kaplaması için hazır hale getiriyoruz.Hemde sıfır tozla !

Blastrac markasının Shot Blasting 2-20DT model çelik bilyeli zemin hazırlama makinesi, Türkiye’de sadece Fırıncıoğlu inşaat tarafından kullanılmaktadır. Yarım günde neredeyse bir futbol sahası kadar zemini, epoksi ya da poliüretan kaplamaya hazır hale getiren Blastrac; tüm boya, kir, beton vb lekeri toz üretmeden, arkasında iş bırakmadan temizler.

Beton Parlatma Hizmeti

Fırıncıoğlu Epoksi Kaplama olarak teknolojiyi yalnızca ilgili zeminleri hazırlamakta değil, kaplamada, temizlemede ve parlatmada da kullanıyoruz. Özel tasarım elmas bıçaklar kullanan makineler ile yine özel birtakım cilaları birlikte kullanarak pırıl pırıl yüzeyler teslim ediyoruz sizlere.

Özellikle yoğun kullanılan alanlarda tercih ettiğimiz bu cihazlar sayesinde sizler faaliyetlerinize devam ederken biz de restoranınızın, kafenizin, ofisinizin vb tüm iş yerlerinizin zemin kaplama hizmetini kimseyi rahatsız etmeden hızlı bir şekile tamamlıyoruz.

Epoksi ve poliüretan zemin  kaplama fiyatları ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Whatsapp
Hemen Ara